Презентація професії “Кухар, кондитер”

Бути кухарем-кондитером просто, просто, на перший погляд! У нас тебе навчать даної професії, а ще ти можеш пройти стажування та підвищення кваліфікацій, підготовку та перепідготовку.

– Навчання групове з відривом від виробництва.

– По закінчені навчання слухачі отримують документ державного зразка.

– Пропонуємо проведення окремих майстер-класів.

На відео майстер виробничого навчання Ольга Мисюра та група кухарів-кондитерів після 11 класу

У рамках реалізації Програми підтримки професійно-технічної освіти Кореччини матеріально-технічна база закладу поповнилась новою зерновою сівалкою. Агрегат придбали завдяки субвенції, наданій Корецькою міською радою, в розмір 500 000 грн. Сівалка обладнана пристроєм для транспортування по дорогах загального користування, що є важливо, враховуючи віддаленість нашого навчального господарства (понад 10 км). Висловлюємо щиру вдячність міському голові Людмилі Миколаївні […]

Нещодавно учні 5-х та 6-х класів Новокорецької гімназії разом із вчителями Хільчук Світланою та Марчук Вікторією побували на цікавому кулінарному майстер-класі з приготування піци. Діти дізналися секрети італійської піци, вчилися створювати піцу власноруч, експериментували з інгредієнтами та насолоджувалися процесом. Такий захід не лише розважив, але й допоміг розвинути творчість і навички командної роботи.

Переможець І етапу конкурсу читців-декламаторів “Поліські пересмішники”. Остап Вишня “Ох і лікували нас… ” читає Назарук Мар’яна

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x