Тиждень охорони праці та безпеки життєдіяльності

Щорічно 28 квітня в Україні відзначають День охорони праці, який збігається зі Всесвітнім днем охорони праці. Девіз Всесвітнього дня охорони праці 2023 – «Безпечне та здорове робоче середовище – основний принцип та право на роботі».

З нагоди Всесвітнього дня охорони праці у ВПУ№24 м. Корець з 24 по 28 квітня 2023 року проходив Тиждень охорони праці та безпеки життєдіяльності. Відповідно до плану заходів протягом тижня проведені виховні години з тем «28 квітня – Всесвітній день охорони праці», «Людина, її життя, здоров’я та безпека – найвища соціальна цінність».

Про необхідність знань правил безпеки життєдіяльності, вміння швидко реагувати і вірно діяти у надзвичайних ситуаціях здобувачі освіти ВПУ №24 м. Корець, які проживають у гуртожитку дізналися під час виховної години «Охорона праці, як засіб збереження життя і здоров’я», яку провела вихователь Савчук Людмила.

Викладач предмету «Захист України» Зінькевич О.М. провів захід на тему «Порядок дій в разі виявлення вибухонебезпечних та підозрілих предметів».Свою думку щодо безпеки праці відповідно до професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва» висловили здобувачі освіти 1 групи при написанні есе на тему «Безпека праці – цінність для людини й людства» – викладач Стасюк О. Р.

​За участі майстрів виробничого навчання Вербицької Н.В. та Гальчук О.В. учні 20 та 5 груп училища долучились до перегляду відеопередач «Щоб мудрість не стала безумством», «Чорнобиль. Як сталась аварія на ЧАЕС», приурочені Чорнобильській трагедії, організованого інженером охорони праці Павленко Н.В. Вознюк М.В., викладач з ПДР провів позаурочний навчально-виховний захід-вікторину на тему «Безпека дорожнього руху». Дві команди гідно змагалися і показали гарні результати.

27 квітня 2023 року у ВПУ №24 м. Корець, в рамках Тижня охорони праці та з метою підготовки до протипожежних тренувань, перевірки сил та засобів пожежогасіння, проведено майстер-клас представниками 7 ДПРЗ 15 ДПРЧ ГУ ДСНС в Рівненській області щодо алгоритму дій під час гасіння пожежі, навчання з евакуації учасників освітнього процесу за сигналом «ПОЖЕЖА» та ознайомлено з порядком дій при роботі з вогнегасниками.

​Викладач з ПДР Павловський С.П. із здобувачами освіти провів бесіду – інструктаж з правил дорожнього руху «Усім треба пам’ятати, що на дорозі не варто жартувати». ​Вікторина для здобувачів освіти ВПУ № 24 м. Корець «Безпека в запитаннях і відповідях» організована та проведена викладачем з охорони праці Сугереєм О.М. підтвердила належний рівень знань учнів з охорони праці та безпеки життєдіяльності.

Крім того, перевірено дотримання вимог нормативно-правових актів з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності, відповідних інструкцій, ведення журналів реєстрації інструктажів з охорони праці, безпеки життєдіяльності з учнями, працівниками.

Тиждень охорони праці проведено за підтримки директора училища Соломчука П.І. та керівника служби з охорони праці, заступника директора з навчальної роботи училища Силіної Н.В.

28 лютого в училищі, на базі НПЦ з професії “Кухар” пройшло практичне заняття з приготування салату з куркою у вафельному ріжку, за курсом перепідготовка за професією “Кухар” у рамках проєкту «Розвиток трудового потенціалу для України», що реалізується ГО “Міжнародна фундація розвитку” за сприяння проєкту USAID “Економічна підтримка України”.

#День_відкритих_дверей_ВПУ_24_м_Корець День відкритих дверей у Вищому професійному училищі №24 м.Корець: шлях до обрання професії розпочався. У Вищому професійному училищі -24 м. Корець відбувся захід, який зібрав здобувачів освіти 9-11 класів зі шкіл району та їх батьків. День відкритих дверей став важливою подією для молоді, яка стоїть на порозі вибору майбутньої професії. Одним із головних аспектів […]

Волейбольна команда ВПУ №24 м.Корець стала переможцями змагань !!!! 28 лютого 2024 року в приміщенні КЗ «Корецька ДЮСШ» відбулися територіальні змагання Кубка волейболу «Хто ти, майбутній олімпієць?» серед навчальних закладів. Команда ВПУ №24 м.Корець (дівчата) зайняла I загальнокомандне місце. Проте важливо зазначити, що дух спортивної товариськості переважав над конкуренцією. Вітаємо переможців !!!!! Все буде Україна

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x