Вікторина “Що я знаю про Європу?”

9 травня у Вищому професійному училищі №24 м.Корець відбулася святкова вікторина “Що я знаю про Європу?”.

Проведення заходу відбулося до Дня Європи в Україні. Цей день для українців набув особливого значення, бо нашу країну та ЄС єднають не лише спільні цінності, історія, культура. Наразі ми стали близькими друзями, помічниками. Відзначаючи День Європи 9 травня (разом з іншими європейськими країнами), ми підкреслюємо нашу єдність та силу, нашу віру в європейський інтеграційний проєкт, як рушія розвитку та миру на континенті. Тут, в Україні, ми разом пишемо новий розділ історії Вільної Європи.

У вікторині прийняли активну участь студенти першого курсу спеціальності “Кухар, кондитер” групи 15 та 16.

Вікторина продемонструвала вміння конкурсантів працювати в команді, а також допомогла визначити їх індивідуальні здібності та знання. Перемогу у святковій вікторині з невеликим відривом за кількістю набраних балів отримала команда студентів групи 16.

Рекомендовано Міністерством освіти і науки України № 5/326-25 від 06.03.2025 для підлітків серед закладів професійної (професійно-технічної) освіти з метою популяризації інформаційної та медійної грамотності у TikTok з грудня 2024 року працює розважально-просвітницький канал «Fake.Busters/Мисливці за фейками», який створено Благодійною організацією «Smart Angel» за підтримки ПРООН в Україні та фінансування уряду Японії. На каналі розміщено відеосерії […]

Вихователь гуртожитку Людмила Савчук разом з здобувачами освіти провели літературну подорож “Нам треба твого голосу, Тарасе! “Щоб вшанувати пам’ять митця, що творив українську націю. Роль Тараса Шевченка для України неможливо переоцінити, проте кожне слово, написане поетом, і досі актуальне. Дякуємо нашим ЗСУ за захист, та можливість навчатися. #МП_Твори_Добро

17 лютого в групі № 8 за професією “Кухар, кондитер” пройшла державна кваліфікаційна поетапна атестація на присвоєння здобувачам освіти третього кваліфікаційного розряду з професії «Кухар». Всі учні групи під керівництвом майстра виробничого навчання Мисюри Ольги Іванівни вдало пройшли атестацію, проявили творчість та вміння презентувати свою страву.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x