Презентація професії “Кухар, кондитер”

Бути кухарем-кондитером просто, просто, на перший погляд! У нас тебе навчать даної професії, а ще ти можеш пройти стажування та підвищення кваліфікацій, підготовку та перепідготовку.

– Навчання групове з відривом від виробництва.

– По закінчені навчання слухачі отримують документ державного зразка.

– Пропонуємо проведення окремих майстер-класів.

На відео майстер виробничого навчання Ольга Мисюра та група кухарів-кондитерів після 11 класу

  З нагоди Дня  охорони  праці,  який відзначається  28 квітня у Всесвітній день    охорони     праці,   на виконання    вимог    Конституції    України    щодо забезпечення належних безпечних умов праці та вимог Закону України «Про охорону праці», з метою привернення уваги до вирішення  питань охорони праці в навчальному му закладі, забезпечення реалізації конституційних прав здобувачів освіти  на належні, здорові […]

#День_відкритих_дверей_ВПУ_24_м_Корець День відкритих дверей у Вищому професійному училищі №24 м.Корець: шлях до обрання професії розпочався. У Вищому професійному училищі -24 м. Корець відбувся захід, який зібрав здобувачів освіти 9-11 класів зі шкіл району та їх батьків. День відкритих дверей став важливою подією для молоді, яка стоїть на порозі вибору майбутньої професії. Одним із головних аспектів […]

28 лютого в училищі, на базі НПЦ з професії “Кухар” пройшло практичне заняття з приготування салату з куркою у вафельному ріжку, за курсом перепідготовка за професією “Кухар” у рамках проєкту «Розвиток трудового потенціалу для України», що реалізується ГО “Міжнародна фундація розвитку” за сприяння проєкту USAID “Економічна підтримка України”.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x