Дистанційне навчання

На час введення воєнного стану по Україні в навчальному закладі діє дистанційна форма навчання.

Дистанційне навчання для професії:

Загальноосвітні предмети

    1. Алгебра  (Кравчук Л.) – Сlassroom

    2. Алгебра  (Шкльода С.Ф.) Сlassroom

    3. Геометрія – Сlassroom

    4. Українська мова – Сlassroom

    5. Українська література – Сlassroom

    6. Хімія – Сlassroom

    7. Географія – Сlassroom

    8. Інформатика (Модуль Веб-дизайн) Сlassroom

    9. Зарубіжна література –  Сlassroom

    10. Основи медичних знань – Сlassroom

    11. Фізична культура – Сlassroom

    12. Німецька мова – Сlassroom

    13. Англійська мова (Тарасович В.) –  Сlassroom

    14. Англійська мова (Бойчак В.) Сlassroom

    15. Історія України –  Сlassroom

    16. Всесвітня історія – Сlassroom

    17. Громадянська освіта – Сlassroom

Дистанційне навчання для професії:

Кравець

  1. Технологія виготовлення швейних виробів Classroom

  2. Охорона праці Classroom

  3. Етика Classroom

  4. Трудове законодавство 1 Classroom

  5. Трудове законодавство 2 Classroom

  6. Основи законодавства Classroom

  7. Трудове законодавство 2 Classroom

  8. Іноземна мова (англійська) Classroom

Дистанційне навчання для професії:

Муляр, штукатур, лицювальник-плиточник

  1. Технологія будівельних робіт Classroom

  2. Технологія кам’яних робіт Classroom

  3. Охорона праці Classroom

  4. Етика Classroom

  5. Трудове законодавство 1 Classroom

  6. Трудове законодавство 2 Classroom

  7. Основи законодавства Classroom

  8. Трудове законодавство 2 Classroom

  9. Іноземна мова (англійська) Classroom

Дистанційне навчання для професії:

Тракторист-машиніст с/г виробництва

  1. Основи галузевої економіки Classroom

  2. Охорона праці Classroom

  3. Етика Classroom

  4. Трудове законодавство 1 Classroom

  5. Трудове законодавство 2 Classroom

  6. Основи законодавства Classroom

  7. Трудове законодавство 2 Classroom

  8. Іноземна мова (англійська) Classroom

Дистанційне навчання для професії:

Кухар, кондитер

  1. Устаткування підприємств харчування (кондитер) Classroom

  2. Устаткування підприємств харчування (кухар ІІІ розряд)  Classroom

  3. Облік, калькуляція та звітність (кухар IV розряд) Classroom

  4. Облік, калькуляція та звітність (кухар III розряд) Classroom

  5. Основи підприємництва (кухар ІV розряд) Classroom

  6. Облік, калькуляція та звітність (кондитер) Classroom

  7. Технологія приготування їжі (кухар ІІІ розряд) Classroom

  8. Основи галузевої економіки і підприємництва (кухар ІІІ розряду) Classroom

  9. Фізіологія Classroom

  10. Санітарія Classroom

  11. Технологія приготування кондитерських виробів Classroom

  12. Охорона праці Classroom

  13. Етика Classroom

  14. Трудове законодавство 1 Classroom

  15. Трудове законодавство 2 Classroom

  16. Основи законодавства Classroom

  17. Трудове законодавство 2 Classroom

  18. Іноземна мова (англійська) Classroom